Elk begin is moeilijk…..

Hier gaan we dan, maar dan echt.

Ruim een jaar geleden, bijna anderhalf zelfs, heb ik vol goede moed deze website aangemaakt. Meteen geld voor neergeteld, want ja, als je het doet, moet je het ook goed doen! Vol goede voornemens. Eindelijk die uitlaatklep, iets creatiefs, helemaal voor mezelf, naast mijn werk als arts en moeder. Maar ja, zoals bij iedereen, kost werken en moederen al heel veel tijd en zijn er daarnaast ook nog 101 leuke/belangrijke/noodzakelijke dingen te doen, dus dat bloggen kwam er nooit van.

Behalve dat knagende stemmetje in mijn hoofd is er ook een echt stemmetje naast mij op de bank die blijft doorpraten: “doe het nu gewoon, begin er nu mee”. En dus is hier, aangemoedigd door manlief, de eerste echte blogpost.

We zijn vorige week voor het eerst sinds laaaange tijd weer een weekje met zijn tweeën zonder kinderen op vakantie geweest. Dat was heel erg fijn, natuurlijk vanwege het uitslapen, de rust, geen rekening hoeven te houden met slaapjes, plasjes, voedingen en driftbuien. Maar ook omdat er eindelijk weer eens rust was in ons hoofd om eens écht na te denken. Hoe gaat het nu met ons, waar staan we, wat zouden we nog graag willen. Wat willen we graag veranderen. En dus zijn daar ook: nieuwe goede voornemens. Over alle goede voornemens binnenkort meer in een serie hier op de site. De eerste is dus: ’s avonds na het journaal de tv uit en bloggen!

Behalve het tijdsgebrek is er ook altijd de gedachte dat ik eerst alle boeken en online artikelen over bloggen, SEO, social media enz moet hebben gelezen.

Maar uiteindelijk komt het toch neer op het schrijven van leuke artikelen denk ik maar (hoe naïef dat precies is zullen we vanzelf ondervinden).Dus we gaan beginnen!!! Whoop whoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *